Képes vásárlói tájékoztató

Képes vásárlói tájékoztató

"A" minősítés logó

"A" minősítés logó

Hírek

2023.03.12 11:33
Kedves Vásárlók! Szabadság miatt a 2023. március 20-ai héten szünetel a kiszállítás és a rendelések feldolgozása! A rendeléseket fogadjuk, de visszaigazolni és csomagolni csak a 27-ei héten kezdjük meg! Megértésüket köszönjük!

Szavazás

Naptár

2024. Július
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

+36308807883 | info@dekortermek.hu

 

Dekortermék webshop    Dekortermék webshop - Dekorációs kellékek webáruháza

Törzsvásárlói Rendszer

Dekortermék Törzsvásárlói Program

A Gordiusz Kft, mint a Dekortermék webshop üzemeltetője, üzemelteti a Dekortermék Törzsvásárlói Programot.

A program 2022. október 8. napján indul.

A programban részt vesz minden regisztrált vásárló, aki belépett állapotban adja le megrendelését. Az a vásárló, aki regisztráció nélkül rendel, illetve, aki regisztrált vásárló, azonban megrendelését nem belépett állapotban adja le, nem jogosult törzsvásárlói pontokra a megrendelése után.


A pontok a vásárló által megfizetett, egyes termékek forintban kifejezett vételára után járnak. A forintban kifejezett vételár minden esteben a termékek áfá-val növelt, bruttó vételárát jelentik.


Fontos, hogy a pontok jóváírása a megrendelés sikeresen lezárulta után történik, vagyis a megrendelés kifizetését és átvételét követően. Amennyiben a vásárló elállási jogával él azon okból kifolyólag, hogy meggondolta magát és visszaküldi a terméket, törzsvásárlói pont nem írható jóvá.


A megvásárolt termékek minden megkezdett 100 forintja után 1 törzsvásárlói pont jár. 1 törzsvásárlói pont a beváltáskor 1 forintot ér. Pontokat beváltani minimum bruttó 5.000 forintos kosárérték esetén van lehetőség.
A megszerzett pontok folyamatosan gyűjthetőek, azonban 365 nap után lejárnak.


A pontok beváltását a belépett vásárlónak a megrendelés leadásakor önként ki kell választania. A vásárló belépett állapotban a vásárlói profiljában megtekintheti aktuális pontegyenlegét. Pontok a megrendelés összértékének 50 %-áig válthatók be, amibe a szállítási költség nem számít bele.


A Dekortermék webshop meghatározhatja azon termékek körét, amelyek megvásárlása esetén nem jár pont.


A Dekortermék webshop, mint üzemeltető a Törzsvásárlói Program szabályait bármikor egyoldalúan módosíthatja, amelyről előzetesen értesíti a regisztrált vásárlókat.


A Program során az adatvédelmi szabályokat figyelembe kell venni.


A pontgyűjtő számla elfogadásával a vásárló hozzájárulását adja, hogy adatait a Dekortermék webshop a Törzsvásárlói Program működtetése érdekében kezelje. Az adatok kezelése során üzemeltető mindenben eleget tesz az Európai Unió adatvédelmi rendeletében foglaltaknak.