Képes vásárlói tájékoztató

Képes vásárlói tájékoztató

"A" minősítés logó

"A" minősítés logó

Hírek

2023.03.12 11:33
Kedves Vásárlók! Szabadság miatt a 2023. március 20-ai héten szünetel a kiszállítás és a rendelések feldolgozása! A rendeléseket fogadjuk, de visszaigazolni és csomagolni csak a 27-ei héten kezdjük meg! Megértésüket köszönjük!

Szavazás

Naptár

2024. Május
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

+36308807883 | info@dekortermek.hu

 

Dekortermék webshop    Dekortermék webshop - Dekorációs kellékek webáruháza

Blog

Őszi asztaldísz készítése egyszerűen

2021.09.29 14:33
Őszi asztaldísz készítése egyszerűen

Hogyan készítsünk őszi asztaldíszt egyszerűen?

A nyári meleg után megérkezett az ősz és igyekszünk dekoráció terén is ráhangolódni az évszakra. A természet barnás, sárgás, pirosas, narancsos színeket ölt, ezek az árnyalatok az őszi dekorációkban is visszaköszönnek.

Most egy természetesebb alapra, fakéreg dekorációra készült őszi asztali díszt készítettem, és bemutatom, hogyan tudod Te is elkészíteni gyorsan és egyszerűen.

Amire szükségünk lesz:

- dekorációs alap (fakéreg dekoráció)

- dekorációs kellékek

- ragasztópisztoly

- olló

- kis kreativitás

- egy kis "énidő"

Az őszi asztaldísz elkészítése:

Helyezzük a barna fakéreg dekorációs alapunkat egyenes felületre, hogy kitapasztaljuk, melyik oldalán áll stabilan. Ezután készítsük ki a felhasználni kívánt dekorációs kellékeket. Melegítsük fel a ragasztópisztolyunkat. Először a nagyobb dekorációs figurákat fogjuk rögzíteni a fakéreg dekorációra, illetve a dekor mohát, hiszen minden további dekorációs kellék a mohára kerül rá.

Felragasztjuk tehát a dekor mohát, elég alaposan, hiszen a felhasznált moha "szálas", vagyis kicsit szóródós, így ügyeljünk rá, hogy minden részét ragasztózzuk, hogy később ne potyogjanak le a részei. Ezután felragasztjuk a szarvas figurát (a szarvas figura alá nem tettem dekor mohát), majd a nagyobb és a kisebb dekor fenyők következnek.

Jöhetnek a gombák, ezekből több méretet használtam, egész picikéket, illetve egy mérettel nagyobb gomba figurákat. A dekor gomba drótos, azonban én levágtam egy ollóval a betűző szárat, mert nem tudtam szépen beletűzni a fakéreg dekorációba, így maradt a ragasztós rögzítés. 

A dekor gombák rögzítése után felragasztottam a száraz terméseket, amiből terracotta színű bakulit és rozsda színű birch pine-t használtam. Utoljára rögzítjük a "Hello ősz" fa feliratot.

Az így elkészült őszi asztali dekorációt elhelyezhetjük az ebédlőasztalunkra, az előszobába, vagy bármely más helyiségbe, ahol gyönyörködni szeretnénk benne.

Természetesen használhatunk más dekorációs kellékeket, akár tök figurát, mókust, makk termést, bármit, ami őszi. Az általam bemutatott őszi asztali dísz csupán inspirációként ötletként szolgál, de ha kedvünk tartja, elkészíthejük a képen szereplő díszt ugyanezekből a dekorációs kellékekből is.

Felhasznált dekorációs kellékek:

barna fakéreg dekoráció

dekor moha

fekvő szarvas figura

zöld dekor fenyőfa

zöld dekor fenyőfa kicsi

mini dekor gomba

terracotta színű bakuli

rozsda színű birch pine

"Hello ősz" fa felirat

Őszi asztaldísz